Azonosító: 16217

WOLF-Garten hólehúzó Multi-Star SR-M 60 (1158000)

5.800 Ft
db

Most igazán megéri befektetni a minőségbe! 
Vásárolj legalább 2 db Wolf-Garten Multi-Star szerszámot és mi megajándékozzunk egy WOLF-Garten Multi- Star ZM 140 kőrisfa nyélel! 
Sőt! Különleges akciónk keretében már a szerszámokat is 10% kedvezménnyel és DUPLA SuperShop ponttal szerezheted meg! A 30 év garancia már csak hab a tortán, hogy hosszú évekig gondtalanul kertészkedhess minőségi szerszámoddal.
Ajánlatunk csak a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2019. augusztus 31. 23:45-ig érvényes!

A WOLF-Garten Multi-Star SR-M 60 hólehúzó széle gumiszegéllyel ellátott a biztonságos és karcmentes tisztítás érdekében. A hólehúzó segítségével hatékonyan tisztítható a hófedte tető, előtető. Alkalmazhatja ZM-V3/ ZM-V4 vario nyelekkel.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

WOLF-Garten

1922-ben August Wolf fiaival, Gregorral és Ottoval alapította meg a vasgyárat Németországban, melyben első kertészeti találmányukat, a húzókapát kifejlesztették. Ezt az első fejlesztést több másik követte. 1953-ban a WOLF-Geraete GmbH volt az első európai fűnyírógyártó, akinek a kínálatában megjelentek a forgókéses fűnyírók. Az első elektromos fűnyírót 1958-ban mutatta be a vállalat az európai piacon, majd 1975-ben kifejlesztette a világ legcsendesebb benzines fűnyíróját. Az évek során a vállalat a kertészeti szegmens egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, a WOLF-Geraete GmbH név hamarosan WOLF-Garten névre változott és jól ismert névvé vált, mely a legmagasabb minőségi, termék, know-how és környezettudatos kompetenciákat fémjelezte. A WOLF-Garten óriási sikereket ér el az innovatív multi-star® termékcsaládjával, melyért már több mint 30 éve csúcsminőséget ígérve kezeskedik és biztosít minden kéziszerszámra 10 év garanciát. Az innovatív fűmagok, gyeptrágyák kifejlesztése és forgalmazása mellett fűnyírásra, valamint mulcsozásra szintén alkalmas fűnyírókat is fejleszt, továbbá néhány éve piacra dobta az első hibrid gépeket, melyek újonnan szabadalmaztatott akkumulátoros és hálózatról táplált technológiával működnek. Sokoldalú fűnyírótraktorok, fűnyírókgyepszellőztetőkszegély és sövényvágók, ágaprítók széles választéka, sokszínű és minden évszakban jól használható kézben tartott eszközök termékskálája, valamint a speciális téli eszközök teszik teljessé a WOLF-Garten termékkínálatot. Az MTD Products Ag a WOLF-Garten GmbH-t 2009-ben átvette és teljes mértékben integrálta, Magyarországon a márka hivatalos forgalmazója az MTD Hungária Kft.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz