2x SuperShop pont
 

Azonosító: 18986

Kärcher WV 5 Premium akkus ablaklehúzó (16334530)

28.990 Ft
21.390 Ft
Megtakarítás: 7.600 Ft
426
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
426
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Kärcher WV 5 Premium akkus ablaklehúzó (1.633-453.0) segítségével fáradtság mentesen, csíkmentesen és cseppmentesen tisztíthatja meg ablakait. 

Meghosszabbított akkumulátor üzemideje és a megvehető csereakkumulátor lehetővé teszi a szünetmentes takarítást. Markolata csúszásmentes, kézreálló, így jobban kezelhető, mint az elődje. 

3 db LED jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az ablaklehúzó szívófeje távtartókkal ellátott, ami lehetővé teszi a még jobb tisztítási eredményeket egészen az ablakok széléig. A tisztítandó felület méretétől függően választhat kisebb vagy nagyobb szívófejet. Tartálya gyorsan kiüríthető a szennyezett víz megérintése nélkül. 

Az ablaktisztító alkalmas ablakok, tükrök, csempék, üveg asztalok, sima felületek és zuhanykabinok tisztítására is. Felszereltségei közé tartozik a szóróflakon, a mikroszálas törlőkendő, cserélhető szívófej és a 20 ml-es üvegtisztító koncentrátum

Az ablaklehúzó szennyezett víz tartályának kapacitása 100 ml. Súlya 0,7 kg. Hosszúsága 125 mm, szélessége 280 mm, magassága 325 mm. Tisztítási teljesítménye egy akkumulátor feltöltéssel kb. 105 m²/35 ablak. Akkumulátor menetideje 35 perc.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 125 mm
  • Szélesség: 280 mm
  • Magasság: 325 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Kärcher

Innovatív, hozzáértő, megbízható. A Kärcher a háztartási porszívókszivattyúk és tisztítószerek minőségi és technológiai vezető vállalata. Vásárlóinak előnyt jelent, hogy tisztítási feladataikat a Kärcher eszközökkel sikeresen-, gazdaságosan- és környezetkímélő módon tudják elvégezni.  A vállalat termékei hatékony és gazdaságos megoldásokat kínálnak a mindennapos és különleges tisztítási és öntözési feladatokra. 

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz