Azonosító: 06797

Extol szivattyú, 750W (84511)

39.240 Ft
392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Extol Craft szivattyú 750W-os 1.5 méter kábellel. 
Amennyiben az Ön a kertjében található kút, akkor az Extol szivattyú segítségével gondoskodhat kertje öntözéséről. A 230V/50-60Hz-es hálózati áramról működtetett szivattyú támogatásával Ön akár óránként 5400 liter vizet is nyerhet. 
Az ​​Extol Craft szivattyú 750W-os segítségével, a 9 méteres mélységből nyert vizet maximum 46 méter magasságba tudja eljuttatni. Csak tiszta, szennyeződés mentes, 4-35°C-os vízhez használható. A kopás állóságot a rozsdamentes acél tengely biztosítja.
szivattyú vízemelési kapacitása:
10m-en 4500 l/h 20m-en 3300 l/h 30m-en 2000 l/h 40m-en 750 l/hA szivattyú az Ön kényelme érdekében 1,5 méter kábellel van szerelve. A szivattyú 1"-1" szívó- és nyomóvéges belsőmenetes csatlakozóval van ellátva.Az Extol Craft szivattyú mindössze 7.4 kg. Zajszintje mindössze 70dB(A), IP44 érintésvédelem támogatja a biztonságot. A mozgatás során az Ön kényelméről noryl (PPO, polifenilén-éter és polisztirol keveréke) kerék gondoskodik. A noryl kerék nagy repesztőszilárdsággal és kiváló kémiai ellenállással bír, illetve jól viseli a tartós igénybevételt. Széles körben használják fémek kiváltására. 
szivattyú kiváló minőségű csapágyaknak köszönhetően folyamatos üzemre is alkalmas. Automatikus hővédelemmel van ellátva.Több szöveg

Műszaki adatok

  • Motor: Elektromos
  • Max. emelési magasság: 46 m
  • Max. szállítási mennyiség: 5400 l
  • Súly (kg.): 13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz