Kerti szivattyúk

Minőségi kerti szivattyúk széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle kerti szivattyú található többféle teljesítménnyel. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk, például méltán népszerű AL-KO kerti szivattyúkat és Gardena kerti szivattyúkat is. Nézzen szét szakáruházunkban, és válogasson igényei szerint kerti szivattyú kínálatunkból.

A kerti szivattyúk és hordószivattyúk ideálisak a kertek locsolásához, öntözéséhez, a víznyomás-növeléshez, a vezetékes- és esővíz-, valamint a klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához.

Az kerti szivattyúk jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik kerti szivattyú lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a kerti szivattyú árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

Riwall kerti szivattyú 1000 W tartozékokkal (REJP 1000 INOX SET) ● minőségi önfelszívós kerti szivattyú, mely alkalmas tiszta, vagy gyengén...

54.990 Ft
54.990 Ft

.

.

.

 

Riwall kerti szivattyú 1200 W (REJP 1200) ● minősági önfelszívós kerti szivattyú, mely alkalmas tiszta, vagy gyengén szennyezett (nem...

34.990 Ft
34.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz