Azonosító: 24231

Protect hangyairtó csalétek

690 Ft
db

Protect hangyairtó csalétek. Zárt térben és teraszon előforduló házi és kerti hangyák elpusztítására. A csalétek kihelyezése előtt minden élelmiszert és élelmiszer maradékot távolítson el, illetve zárjon el. 

A csalétekállomás aktiválását a következő lépésekben végezze el:  
Helyezze a csalétekállomást vízszintes felületre. 
Az állomás tetején található záró korongot távolítsa el. A hangyairtó gélt tartalmazó kapszula tetejét határozottan, kattanásig nyomja be. Ennek hatására a gél a csalétekállomás aljába folyik. 
A záró korongot pattintsa vissza az állomás tetejére. 

A csalétekállomást – aktiválást követően – a hangyák vonulási útvonala mentén, illetve a fészek bejáratához közel, vízszintes helyzetben, a padló szintjén helyezze el. Nagyobb mértékű fertőzés esetén több csalétek állomás egyidejű használata javasolt. 

A csalétekből fogyasztó hangyák többsége 14 napon belül elpusztul, de a hangyamentesség eléréséhez kb. 12 hét szükséges. A Protect ® hangyairtó csalétek olyan rovarnövekedést gátló hatóanyagot is tartalmaz, amelynek azonnali ölőhatása nincs, de meggátolja a királynők peterakását, illetve zavart idéz elő a lárvák fejlődésében, így a hangyaboly kihal. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a kihelyezett csalétket, tegye át más helyre. 

Szükség esetén a kezelést ismételje meg. A gél alkalmazásával egyidejűleg más rovarirtó szert (pl. aeroszol, permet, porozószer stb.) ne használjon, mert ezek a hangyákat elriasztják a géltől. A kifolyt gél mosószeres meleg vízzel eltávolítható a felületekről.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Protect

A Protect háztartási irtószerei szinte valamennyi háztartásban megtalálhatóak, és segítségükkel számtalan elégedett fogyasztónak sikerült megszabadulnia a különféle kártevők által okozott problémáktól.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz