Azonosító: 20754

Hajdu C28.4B centrifuga

38.890 Ft
388
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
388
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Hajdu C28.4B centrifuga a kimosott ruhák víztelenítését néhány perc alatt kíméletesen, mégis teljes alapossággal elvégzi. Ajánlott kézi mosást igénylő textíliák víztelenítéséhez, illetve a keverőtárcsás mosógépek hű társaként. 

A szárítógép előtti használatával, Ön szintén jelentős energiát takaríthat meg. A centrifuga külső palástja porszórással festett, a kicsapató dob anyaga rozsdamentes acél, a fedélszerkezet és a fedél kiváló minőségű műanyag. A Hajdu szabadalom alapján alkalmazott biztonságos fedélretesz megakadályozza a gépek üzem közbeni felnyitását, így a készülék használata rendkívül biztonságos. Egyszerre 4 kg ruhát képes kicentrifugálni. 

Víztelenítő hatása kétszer nagyobb, mint az automata mosógépeké. A magas fordulatszámnak köszönhetően a használata szinte száraz ruhát eredményez, mely rövid időn belül viselhető vagy azonnal vasalható. A centrifuga tápellátása 230-240 V, 50 Hz. Teljesítménye 260 Watt, centrifugálási fordulatszáma 2800/perc, súlya 14 kg. Átmérője 348 mm, magassága 620 mm

A HAJDU Zrt. a centrifugákra 2 év teljes körű garanciát vállal.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 348 mm
  • Magasság: 620 mm

Műszaki adatok

  • Centrifuga fordulatszám: 2800 rpm
  • Max. ruhatöltet: 4 kg
  • Súly (kg.): 14

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz