Azonosító: 11289

Hajdu 407.6 centrifuga

34.990 Ft
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Hajdu centrifugával a kimosott ruhák víztelenítése néhány perc alatt kíméletesen, mégis teljes alapossággal elvégezhető. Ajánlott kézi mosást igénylő textíliák víztelenítéséhez, illetve a keverőtárcsás mosógépek hű társaként. A szárítógép előtti használatával, Ön szintén jelentős energiát takaríthat meg.
A gépek külső palástja porszórással festett, anyagokat tekintve, a kicsapató dob anyaga rozsdamentes acél, a fedélszerkezet és a fedél kiváló minőségű műanyag. A Hajdu szabadalom alapján alkalmazott biztonságos fedélretesz megakadályozza a gépek üzem közbeni felnyitását, így a készülék használata rendkívül biztonságos.
Egyszerre 2 kg (száraz állapotban mért) ruhanemű centrifugálására alkalmas.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 346 mm
  • Magasság: 553 mm

Műszaki adatok

  • Centrifuga fordulatszám: 1400 rpm
  • Max. ruhatöltet: 2 kg
  • Súly (kg.): 9.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz