Azonosító: 11287

Hajdu 303.4 Z keverőtárcsás mosógép

43.890 Ft
438
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
438
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Hajdu 303.4Z típusú keverőtárcsás mosógép egyszerűen gyorsan és gazdaságosan mos ki 1,5 kg ruhát akár 3-6 perc leforgása alatt. Maximális töltés esetén a felhasználandó vízmennyiség csak 30 liter. Alacsony vízfogyasztásukból eredően, a víz és a ruha intenzív mozgatásával a gép nagyon hatékony mosást végez. A rendkívül szennyezett ruhák mosásához ezen gépek ideális választást jelenthetnek, hiszen könnyen kezelhetőek és hosszú élettartamúak.  

A Hajdu keverőtárcsás mosógépek könnyű súlyuk és kis méretük miatt egyszerűen mozgathatók, tökéletesen megfelelnek hétvégi házakba, műhelyekbe.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 395 mm
  • Magasság: 715 mm

Műszaki adatok

  • Dob térfogat: 30 L
  • Max. ruhatöltet: 1,5 kg
  • Súly (kg.): 16

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz