Azonosító: 29085

Elzett SB zárbetét 40/40mm 3 kulcs réz (3986456)

7.090 Ft
db

 

Szín: réz ; fúrásvédett ; Anyag: réz ; Márka: Elzett ; Méret: 40/40mm ; 3 kulcsos

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.29

Elzett

Amikor az otthonunk biztonságáról van szó, az Elzett márkanév az egyik legmegbízhatóbb név a piacon. A márka nemcsak azért vált ismertté és elismertté, mert termékei magas színvonalúak és tartósak, hanem mert folyamatosan újít és a technológiai fejlődést figyelembe véve kínál megoldásokat a lakások, házak és üzletek biztonságához.

Az Elzett zárak alapjában véve minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket egy jó zártól elvárunk. Precíz kivitelezésüknek köszönhetően rendkívül nehéz illetéktelenül feltörni őket, és a modern gyártási technológiák garantálják, hogy az idő múlásával sem kopnak el könnyen. A különböző ajtó- és ablaktípusokhoz tervezett változatok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az Elzett zárbetét a zárszakma egyik alapköve. A zárbetétek lehetővé teszik a zárszerkezet cseréjét kulcsvesztés, lopás vagy egyéb okok miatt, anélkül, hogy az egész zárat cserélni kellene. Az Elzett zárbetétek a kiváló minőségüknek köszönhetően különösen hosszú élettartamot biztosítanak.

Amennyiben extrém biztonságot kívánunk elérni, az Elzett bevésőzárak ideális választásnak bizonyulnak. Ezek a zárak a betörésbiztos kialakításuknak köszönhetően magas szintű védelmet kínálnak minden típusú ajtó számára. Az Elzett lakatok pedig kiválóan alkalmasak garázsok, raktárak vagy kerékpárok védelmére, és ugyanolyan magas színvonalon készülnek, mint a márka egyéb termékei.

Minden Elzett kulcs egyedi, és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú időn keresztül megbízható működést és a tulajdonosok biztonságát garantálják.

Összefoglalva, az Elzett márka a biztonság területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Termékeik prémium minőségűek, tartósak és magas szintű védelmet biztosítanak. Ha valódi béke és nyugalom a cél, az Elzett termékekkel biztosan jó kezekben érezhetjük magunkat.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz