Azonosító: 22375

Scheppach 4x4 meghajtású minidömper (DP 3000)

556.590 Ft
5565
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
5565
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Scheppach 4x4 meghajtású minidömper (DP 3000) mechanikus billenéssel és 300 kg-os terheléssel. Nagyon kényelmes szállítási lehetőséget biztosít, akár 300 kg súlyú ömlesztett és szilárd anyagok áthelyezésére. 

Tökéletesen szállítható a minidömper segítségével föld, homok, kavics, , térburkolat, tégla, fa és is. Használható építkezéseknél, bontási és felújítási munkáknál, mezőgazdaságokban, kertészetekben és erdészetekben

A négy kerék meghajtás és a nagy, széles kerekek biztosítják, hogy a minidömper kiválóan irányítható és kezelhető nehezebb terepviszonyok között is. A vezetőkaron lévő fogantyúval könnyen szabályozható a menetirány, a kuplungkar felengedésével a fék automatikusan aktiválódik és a sebességváltó kar is elérhető közelségben található a kezelő személy számára. 

A minidömper meghajtását egy 4 ütemű, 196 ccm-es, OHV, Loncin motor biztosítja, melynek teljesítménye 4,1 kW és 5,6 lóerő. Sebességváltója mechanikus, 3 előremeneti és 1 hátrameneti fokozattal. Előremeneti sebessége, váltó szerint maximum 2,5-4,8-6,4 km/h, hátrameneti sebessége 2 km/h. A plató mérete 912 x 650 x 560 mm, a minidömper méretei 1330 x 810 x 1038 mm. Súlya 152 kg.

Méretek

  • Hosszúság: 1330 mm
  • Szélesség: 810 mm
  • Magasság: 1038 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 4,1 kW/5,6 Le
  • Súly (kg.): 152

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

A gyártói jótállás további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő.

Scheppach

Scheppach

​A Scheppach 1927 óta a német megbízhatóságot képviseli a műhelyekben használt hobbi szintű- és profi szerszámok területén. A szerszámgépek és barkácsszerszámok igényes kivitelezése már hagyomány ennél a mai napig családi irányításban tartott vállalatnál. A Sheppach a legjobb választás, ha Ön famegmunkálással foglalkozik! A Scheppach rönkhasítók kimagasló tervezési szintről tesznek tanúbizonyságot, miközben a termékek árát is sikerült elfogadható szinten tartaniuk.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz