Azonosító: 06302

Sütőfólia kötöző szalaggal vékony Rollbox 3 m kalocsai mintás

390 Ft
db
Egységár: 129,99 Ft/m

drPACK sütőfólia kötöző szalaggal, vékony Rollbox 3 méteres, kalocsai mintás.
A sütőfóliában elkészített étel megőrzi a húsok, zöldségek, szárnyasok, halak értékes aromáit, de könnyebb a rizst vagy a burgonyát is elkészíteni benne. Használata egészséges, mert minden étel zsiradék nélkül is elkészíthető. Praktikus, mert az elkészítendő étel előre le is fagyasztható a fóliában, majd közvetlenül a sütőbe helyezhető.
drPACK sütőfólia használata kimondottan egyszerű: csak ki kell húzni a tartó tokból a kívánt hosszúságot, levágni, beletenni az ételt, majd a sütőfóliába integrált kötözőszalaggal bekötni a két végét, villával 1-2 helyen átszúrni, hogy a gőzök ne repesszék szét a sütőfóliát és már készülhet is a finomság!
sütőfólia méretei: 3 méter hosszú, 300 mm széles (a tartó tokban félbehajtott állapotban van a sütőfólia), a fóliába integrált kötözőszalaggal, mintás kis tartó tokkal. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
A termék kiszerelése gazdaságos, hiszen a 3 méteres tekercsből mindig csak a kívánt méretet kell levágni és felhasználni. A sütőfólia megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak. A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 3 m
  • Szélesség: 42 mm
  • Magasság: 170 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.06

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz