Azonosító: 06303

Ruhazsák vágókéssel vastag 55 m Rollbox öltöny mintás

1.790 Ft
db
Egységár: 32,58 Ft/m

drPACK ​Ruhazsák vágókéssel, vastag 55 m Rollbox, öltöny mintás.
A polietilén tasakok, zsákok a háztartásokban mára nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Legyen szó akár élelmiszerek csomagolásáról, vagy ingek, kabátok, ruhák, játékok, stb... tárolásáról. A Rollbox ruhazsák kiváló megoldást biztosít a különféle ruhaneműk hatékony és mégis költségkímélő védőcsomagolására, tárolására por vagy moly elleni védelmére.
Használata rendkívül egyszerű: húzza ki a Rollboxból a kívánt hosszúságú  ruhazsákot, vágja le, majd kössön csomót az egyik felére. Húzza bele a ruhát és kész.
drPACK ruhazsák méretei: 8 mikron vastagságú, 55 méter hosszú, 600 mm szélességű, tekercselt, átlátszó, méretre vágható, háztartási ruhazsák, levendula mintás vastag tartó tokkal. Magyar fejlesztésű, magyar termék!
ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 8µ
  • Hosszúság: 55 m
  • Szélesség: 95 mm
  • Magasság: 225 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz