Azonosító: 06311

Frissentartó fólia 200 m vastag Rollbox utántöltő

1.290 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
Egységár: 6,45 Ft/m

A drPACK frissentartó fólia 200 méteres, vastag Rollbox UTÁNTÖLTŐ. A Rollbox utántöltő, frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.
Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
A drPACK Rollbox frissentartó vastag utántöltő fólia a VASTAG ROLLBOX FRISSENTARTÓ FÓLIA, VÁGÓKÉSSEL, SZÍV MINTÁS, BORDÓ MATYÓ MINTÁS, ERDEIGYÜMÖLCS MINTÁSKALOCSAI MINTÁS, BARNA MATYÓ MINTÁS TERMÉKEKHEZ HASZNÁLHATÓ, ám önállóan, a vastag tartó tok nélkül is kiválóan alkalmazható a konyhában.
A frissentartó fólia méretei: 200 méter hosszú, 290 mm széles, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!  A frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.(RXVGUOFAVS - Rollbox vastag utántöltő fólia vágókéses)

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Hosszúság: 200 m
  • Szélesség: 310 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.53

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz