Azonosító: 14248

Braun fülhőmérő IRT 6520

16.990 Ft
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Braun fülhőmérő IRT 6520. Ez az infravörös hőmérő az egész család számára hasznos készülék lesz. Nagy, színes kijelzőjét könnyedén le tudja olvasni. Celsiusban (34 - 42,2 °C) és Fahrenheitben (93,2 - 108 °F) mér. A készüléken megtalálhat külön ki/be kapcsolás, valamint mérés nyomógombokat. 

A fülhőmérő eltárolja az utolsó 9 mérés eredményét. 60 másodperc után, automatikusan kikapcsol. Elemek és 21 db kupak is jár az eszközhöz, melyeket könnyedén lecserélhet. Mérés során garantált a professzionális pontosság. A pontos illeszkedést, valamint a gyors mérést LED és hangjelzés biztosítja. 

A lázmérő további előnyös tulajdonsága, hogy beállíthat rajta különböző életkorokat: 0-3 hónap, 3-36 hónap, 36 hónap felett és ezáltal életkor szerint meghatározza és jelzi, hogy a kapott érték normális, hőemelkedés vagy láz. További segítségére lesz Önnek a háttérvilágítás, mely piros, sárga vagy zöld színűre változhat. A termékhez külön vásárolhat 40 db-os kiszerelésben, eldobható védőkupakokat.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Mértékegységek: Celsius, Fahrenheit
  • Tulajdonságok: ​Braun ThermoScan 7, Age Precision technológiával
    BPA és latexmentes alapanyagok
  • Súly (kg.): 0.25

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartalma

  • Csomag tartalma: Tartozék elemekkel. Egyszerűen, higiénikusan cserélhető védőkupak (21 db tartozék)

Braun

A Braun márka egyet jelent a német prémium minőséggel. Termékeik a mindennapi tevékenységeket könnyítik meg - az ízletes reggeli kávétól kezdve a kiadós vacsoráig, a tökéletesen kivasalt ruhákat is beleértve. A Braun termékeivel garantáltan könnyebb az élet!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz