Azonosító: 14248

Braun fülhőmérő IRT 6520

16.990 Ft
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Braun fülhőmérő IRT 6520. Ez az infravörös hőmérő az egész család számára hasznos készülék lesz. Nagy, színes kijelzőjét könnyedén le tudja olvasni. Celsiusban (34 - 42,2 °C) és Fahrenheitben (93,2 - 108 °F) mér. A készüléken megtalálhat külön ki/be kapcsolás, valamint mérés nyomógombokat. 

A fülhőmérő eltárolja az utolsó 9 mérés eredményét. 60 másodperc után, automatikusan kikapcsol. Elemek és 21 db kupak is jár az eszközhöz, melyeket könnyedén lecserélhet. Mérés során garantált a professzionális pontosság. A pontos illeszkedést, valamint a gyors mérést LED és hangjelzés biztosítja. 

A lázmérő további előnyös tulajdonsága, hogy beállíthat rajta különböző életkorokat: 0-3 hónap, 3-36 hónap, 36 hónap felett és ezáltal életkor szerint meghatározza és jelzi, hogy a kapott érték normális, hőemelkedés vagy láz. További segítségére lesz Önnek a háttérvilágítás, mely piros, sárga vagy zöld színűre változhat. A termékhez külön vásárolhat 40 db-os kiszerelésben, eldobható védőkupakokat.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Mértékegységek: Celsius, Fahrenheit
  • Tulajdonságok: ​Braun ThermoScan 7, Age Precision technológiával
    BPA és latexmentes alapanyagok
  • Súly (kg.): 0.25

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartalma

  • Csomag tartalma: Tartozék elemekkel. Egyszerűen, higiénikusan cserélhető védőkupak (21 db tartozék)

Braun

A Braun márka egyet jelent a német prémium minőséggel. Termékeik a mindennapi tevékenységeket könnyítik meg - az ízletes reggeli kávétól kezdve a kiadós vacsoráig, a tökéletesen kivasalt ruhákat is beleértve. A Braun termékeivel garantáltan könnyebb az élet!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz