Azonosító: 22465

drPack hűtőtasak 1 L 50 db

290 Ft
db
Egységár: 5,8 Ft/db

 

A drPACK hűtőtasak 1 literes, 50 darab. 

A környezetkímélő és az élelmiszerekre teljesen semleges polietilén tasakok a háztartásokban mára nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Legyen szó zöldségek, gyümölcsök, vagy akár húsfélék, szendvicsek és különböző készételek hűtéséről, tárolásáról és csomagolásáról, a méretű hűtőtasak kiváló megoldást biztosít az élelmiszerek higiénikus, hatékony és mégis költségkímélő, mélyhűtőben és fagyasztóban történő tárolására.  

A drPACK átlátszó, háztartási, hűtőtasak méretei: 50 db, 170 x 260 mm/tasak 25 db lezáróval.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 0.0.72
  • Hosszúság: 260 mm
  • Szélesség: 170 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.072

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz