Azonosító: 00541

Rothenberger Industrial forrasztólámpa 1800 °C

15.790 Ft
157
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
157
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A ​Rothenberger Industrial forrasztólámpa nagy teljesítményű, piezoelektromos gyújtással, központos palack megfogó rendszerrel készült, kompakt, erős műanyag házban.A készülék lángja pontosan beállítható.Kényelmes, egykezes használatát elősegíti az ergonomikus fogantyú.Működtetése kizárólag 200 C gázpatronnal.
Alkalmazható lágy forrasztásokhoz, előmelegítéshez és vezetékek kiolvasztásához, javítási és szervizelési munkákban a vízvezeték-, fűtés-, hűtés-és légkondicionálás területén. A termékfotó csak illusztráció!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Egyéb adatok: Max. hőmérséklet 1800 ° C 
    Üzemi hőmérséklet 650 ° C
    Égési idő kb. 2 1/2 óra  200 C-gázpatron
    Munka min. 1,5 óra, max. 2,5 óra
  • Súly (kg.): 0.57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi
Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial - Több mint 60 éve a Rothenberger világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A cég teljes körű megoldást kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legnagyobb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.  A PrimaNeten is megtalálhatóak Rothenberger Industrial hőlégbefúvókRothenberger Industrial gázgyújtók és gasztrofáklyákRothenberger Industrial gázgyrezsókRothenberger Industrial kemping főzőkRothenberger Industrial kemping lámpákRothenberger Industrial grill tartozékokRothenberger Industrial forrasztókRothenberger Industrial perzselők, égőfejek...

Változatok

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz