Azonosító: 00958

Bosch GKP 200 CE ragasztópisztoly (0.601.950.703)

37.690 Ft
376
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
376
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GKP 200 CE ragasztópisztoly elektronikusan szabályozott fűtőelemei (2 db) biztosítják az állandó munkahőmérsékletet és a gyors üzemkészséget. A készülék hosszú, levehető kábellel rendelkezik, így lehetőség van kábelmentes üzemmódban használni, ami nagyban hozzájárul a mobilitáshoz. Multifunkcionálisan felhasználható készülék, kitűnően alkalmazható szerelésnél, javításnál, montírozásnál, rögzítésnél, fugázásnál és tömítésnél. A fúvókák kicserélhetőek, így biztosítják a többféle alkalmazási lehetőséget. A hálózati csatlakozást egy fényjelző segíti. Jobb- és balkezesek is kitűnően használhatják. A készüléket a tartozékokkal együtt egy praktikus kialakítású szerszámkofferben lehet megvásárolni. A felmelegedési idő: 4 perc.  Az olvadóragasztó hosszúság: max 200 mm.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 205 mm
 • Magasság: 175 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Ragasztási teljesítmény: 30g/perc
 • Olvadóragasztó átmérő: 11 mm
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 0.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Levehető kábel, 3,5 m (1 609 202 577) 
  Széles szájú fúvóka (ET-sz. 1 609 202 555) 
  Extra hosszú fúvóka (ET-sz. 1 609 202 428) 
  Szerszámkoffer 
  Univerzális fúvóka (ET-sz. 1 609 201 241) 
  8 x ragasztórúd, 200 mm 345 x 289 x 89 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz