Azonosító: 04006

Bosch GKS 12 V-26 akkus körfűrész L-Boxx-ban (06016A1000)

67.490 Ft
674
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
674
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GKS 12V-26 V-Li Professional akkus körfűrész a kategóriájában a legkompaktabb körfűrész, amely fához alkalmazható. 
Kicsi markolatkerülete és csekély súlya magas munkakényelmet biztosít. A rendelkezésre álló energiatartalékról a praktikus akkumulátor töltöttségi szint jelző ad felvilágosítást. Beépített LED világításának köszönhetően a vágás vonala mindig jól látható. Stabil alumínium talplemezzel van ellátva a precíz vágáshoz. 
A Bosch vezetősínrendszerhez optimalizált párhuzamvezető és vezetősín-adapter a szállítási csomag tartalma. A porelszívó-adapter minden Bosch elszívórendszerrel kompatibilis.

Bosch L-boxx intelligens szállító- és tárolórendszer:

Egyszerűen összerakható és szétszedhető, ezzel lehetővé teszi az elektromos kéziszerszámok kényelmes szállítását. A zármechanizmusnak a fedél lecsapásától függetlenül működik, ezért nincs véletlen fedélnyitás.
Az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Szélesség: 279 mm
 • Magasság: 156 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 12 V
 • Üresjárati fordulatszám: 1400 ford./ perc
 • Akkukapacitás: 2 x 2,0 Ah
 • Vágási mélység fában: 26,5 mm
 • Talplemez: Alumínium
 • Max. furat-Ø fában: 15 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: - 1 x körfűrészlap, Standard for Wood 
  - 1/2 L-BOXX betét szerszámhoz 
  - 1/2 L-BOXX betét töltőhöz 
  - 2 x GBA 12V 2.0Ah akku 
  - Elszívóadapter 
  - GAL 1230 CV 
  - Imbuszkulcs 
  - L-BOXX 136 
  - Párhuzamvezető/vezetősín-adapter

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz