Azonosító: 01042

Bosch GKS 190 kézi körfűrész (0601623000)

73.380 Ft
43.380 Ft
Megtakarítás: 30.000 Ft
866
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
866
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 10.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 10.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2019.08.17. 0:00 – 2019.08.20. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Bosch GKS 190 kézi körfűrész a kezdő kategória legkisebb súlyú, egyben legnagyobb 1.400 W teljesítményű kéziszerszáma. Kiválóan alkalmazható puha- és keményfák gyors és pontos vágásához. A kézi körfűrész tengelyrögzítéssel és közvetlenül a gépnél porelszívás funkcióval is rendelkezik. A stabil és erős zárt, alumínium présöntvény anyagú mozgó védőburkolat elősegíti a kézi körfűrész biztonságos működtetését. A fűrészgépet kis súlya és ideális formatervezése rendkívül jól kezelhetővé teszi. A "Turbo Blower" ventillátoros lefúvási funkció lehetővé teszi, hogy a munkafelületen, tisztán látható legyen a vágás vonala. A Bosch GKS 190 kézi körfűrész legnagyobb vágási mélysége 70 mm. Minden munkahelyzetben rugalmas a szögbeállítási lehetősége (56°). Az elektromos kéziszerszámok általában A-besorolásúak zajszint szerint, tehát a hangnyomásszint 96 dB(A), a hangteljesítményszint 107 dB(A). A Bosch GKS 190 kézi körfűrészhez tartozékként szállítunk egy elszívóadaptert, keményfémlapkás fűrészlapot, karton párhuzamvezetőt és hajlított imbuszkulcsot. A készlet kartondobozban elhelyezett. A Bosch GKS 190 kézi körfűrész használata barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

 • Szélesség: 380 mm
 • Magasság: 242 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1400 W
 • Üresjárati fordulatszám: 5500 ford./perc
 • Fűrészkapacitás 90°-nál: 70 mm
 • Fűrészkapacitás 45°-nál: 50 mm
 • Fűrészlapátmérő: 190 mm x 30 mm
 • Feldolgozható anyag: Fa
 • Súly (kg.): 5.55
 • Gép súlya (kg.): 4.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: - Elszívóadapter
  - Keményfémlapkás fűrészlap, Ø 190 mm 
  - Karton párhuzamvezető 
  - Hajlított imbuszkulcs, 5-ös kulcsnyílás

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz