2x SuperShop pont
 

Azonosító: 23028

Bosch IXOV + Kleintoys IXOlino akkus csavarozó (06039A800M)

20.890 Ft
15.667 Ft
Megtakarítás: 5.223 Ft
312
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
312
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch IXO V lítium-ion akkus csavarhúzó az eredeti lítium-ionos technológiának köszönhetően a készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés. Az ergonomikus kialakítás által több fogási helyzetet is lehetővé tesz, tehát a nehezen hozzáférhető helyeken is egyszerűen dolgozhat vele. Beépített Power LED- lámpakoncepcióval rendelkezik, amely állítható, így választhat a pontszerű és a szórt fény között. Innovatív LED-es töltési állapot kijelzőnek segítségével információt kapunk az akkumulátor töltöttségi szintjéről. A csavarok kézi meghúzásához vagy kilazításához automatikus tengelyreteszelés funkcióval rendelkezik. A biztosabb és kényelmesebb fogás érdekében a markolat Softgrip gumimarkolat. 

A gyors feltöltést a MicroUSB- töltő garantálja, valamint 10 szabványos csavarozóbittel együtt szállítjuk. 

A csomag további tartalma egy IXOLINO játék csavarozó fiatal barkácsolók számára.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Üresjárati fordulatszám: 215 ford/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 3/ 4,5 Nm
 • Fúrótokmány: Mágneses bit-tartó hatlapú befogással
 • Csavar átmérő: 5 mm
 • Súly (kg.): 0.3
 • Gép súlya (kg.): 0.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz