Azonosító: 09855

Bosch PSM 200 AES multicsiszoló (0.603.3B6.020)

28.190 Ft
281
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
281
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSM 200 AES multicsiszoló 200 W-os teljesítménnyel működtethető eszköz. Két cserélhető csiszolótalppal felszerelt a nagyobb felületekhez, élekhez, sarkokhoz, melyeket a mikroszálas tépőzár segítségével könnyedén kicserélhet. A multicsiszoló mikroszűrő rendszere porelszívó csatlakozóval felszerelt, mellyel tisztább munkakörülményt teremthet magának. Vasaló alakú csiszolófelülete 104 cm², míg derékszögben ez az érték 164 cm² (92 x 182 mm) mm-ben.

A Bosch multicsiszoló rezgéskibocsátási értéke ah 7.0 m/s², a bizonytalanság mértéke 1.5 m/s². Hangnyomásszintje 83 dB(A), hangteljesítménye 94 dB(A). A multicsiszoló Softgrip lágy fogantyúval, valamint a megmunkált anyagnak megfelelő fokozatmentes fordulatszám előválasztással rendelkezik. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 200 W
 • Rezgésszám: 6.000 – 26.000 rezgés/perc
 • Súly (kg.): 1.4
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • SDS Mikroszűrő-rendszer

Tartalma

 • Csomag tartalma: Tartozékok:
  Műanyag koffer
  Négyszögletes csiszolótalp (2 609 256 D19)
  1 csiszolópapír (vasaló forma) K 80
  1 csiszolópapír (derékszögű) K 80

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz