Azonosító: 02452

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

5.990 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

​A Rákok, kagylók, csigák, tintahalak című könyv a Halak és halételek párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon: a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve.


A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, - az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, - a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, - a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), - a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, - valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.

A kötet szerzője Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger. Szerzőtársa Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő. 

Méretek

  • Hosszúság: 240 mm
  • Szélesség: 197 mm
  • Magasság: 19 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.74

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Hoitsy György - Piazza Gabriella
  • Kiadó: Corvina Kiadó
  • ISBN szám: 9789631361780
  • Oldalszám: 212
  • Kötés: keménytábla
  • Megjelenés éve: 2013
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz