A 234 Olcsó étel egy új irányt nyit a Boook Kiadó könyveinek sorában. A könyv a Kiadótól megszokott igényes tartalommal, valamint a témához illően egy kisméretű, jól használható kötetben ad ötleteket arra, hogy hogyan főzzünk kis költségvetésből is finoman és változatosan. A kötet a hagyományos magyar ételsor szerint oszlik fejezetekre: találhatók benne előételek, levesek, főételek, köretek és desszertek, valamint külön fejezet szól arról is, hogyan hasznosítsuk újra a konyhai maradékokat: a megmaradt tésztát, rizst, krumplipürét vagy éppen a karácsonyi süteményeket.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...