Azonosító: 00511

33 lúgosító finomság /Lépésről lépésre

1.399 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők. Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat. A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!

Méretek

  • Hosszúság: 250 mm
  • Szélesség: 200 mm
  • Magasság: 6 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.275

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Liptai Zoltán - Csigó László
  • Kiadó: Totem Plusz Kiadó
  • ISBN szám: 9789635904792
  • Sorozat: 33
  • Oldalszám: 64
  • Kötés: puhatábla
  • Megjelenés éve: 2013
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz