Azonosító: 19380

Gorenje kombinált tűzhely K5352WF

105.890 Ft
1058
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
1058
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gorenje kombinált tűzhely K5352WF az A energiaosztályba tartozik és négy gázégővel ellátott. Szélessége 50 cm, magassága 85 cm, hosszúsága 59,4 cm

A kombinált tűzhely funkciói közé tartozik az alsó és felső sütés, infragrillinfragrill ventilátorral, hőlégbefúvásalsó + kör alakú fűtőelem + légkeverés, alsó fűtőelem + hőlégbefúváskisméretű infragrill, kiolvasztási funkció, gyors előmelegítő funkció és a melegentartó funkció

AquaClean funkciójának köszönhetően a sütő tisztítása egyszerű és biztonságos. Annyi a teendője, hogy fél liter vizet önt a sütő egyik tálcájába és elindítja a programot. 30 perc elteltével a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amiket egy törlőrongy segítségével könnyedén eltávolíthat. 

BigSpace nagyméretű sütőkamrájának köszönhetően nagyobb a befogadóképessége, így egy időben több nagyméretű étel sütését teszi lehetővé. GentleClose lassú záródású ajtaja egyetlen érintésre lassan és elegánsan záródik be.

A PerfectGrill funkciója a dupla fűtőszállal egyenletesen és ropogósra süti az ételeket. A tűzhely hasznos űrtartalma 70 liter, a belsejét pedig háromrétegű SilverMatte matt ezüst zománc fedi, amiben az extrém magas hőmérséklet sem tesz kárt. 

A készülék 1 kicsi, 1 nagy és 2 normál gázégővel rendelkezik. A bal első kis gázégő 5,4 cm átmérőjű és 1 kW-os, a jobb első nagy gázégő 9,9 cm átmérőjű és 3 kW-os, a bal és jobb hátsó normál gázégők 7,4 cm átmérőjűek és 1,9 kW-osak

A sütő és a tepsik EcoClean zománccal bevontak. A tűzhelyhez tartozik 1 db zománcozott mély sütőtálca, 1 db zománcozott lapos sütőtálca, 2 db zománcozott edénytartó rács és egy motoros forgónyárs is. 

Ajtaja dupla üvegezésű, amely hővezető réteggel bevont. A tűzhely súlya 44,1 kg. A kombinált tűzhely IconLED programórával és a ventilátor előtt elhelyezett katalitikus betéttel rendelkezik. Energiafogyasztása készenléti állapotban 0,5 W. Gáztípus G20/20

Színe: fehér

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 594 mm
 • Szélesség: 500 mm
 • Magasság: 850 mm
 • Sütőtér mérete: 70 liter

Műszaki adatok

 • Kombinált
 • Energia hatékonyság: A
 • Maximális sütési hőmérséklet: 275 °C
 • Bal első főzőzóna: Kis gázégő, 5.4 cm, 1 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Normál gázégő, 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Normál gázégő, 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb első főzőzóna: Nagy gázégő, 9.9 cm, 3 kW
 • Súly (kg.): 44.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Egykezes gyújtás
 • Védőtető: üveg
 • Sütőtér: SilverMatte - matt ezüst zománc
 • Elektronikus programóra

Tartozékok

A gázkészülékek jótállási feltétele, hogy az üzembe helyezést megfelelő szakszerviz végezze. A szakszervizek listáját a termékhez mellékelt tájékoztatóban, vagy a gyártó weblapján találhatja. A készülék átszerelhető PB-gáz üzeműre is. A beszerelést, kérésre a Gorenje szervizhálózat a beüzemeléssel együtt elvégzi.

Gorenje

Gorenje méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz