Azonosító: 20636

Gorenje kombinált tűzhely K5352WH

92.990 Ft
929
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
929
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gorenje K5352WH kombinált tűzhely az "A" energiaosztályba tartozik és négy gázégővel ellátott. Szélessége 50 cm, magassága 85 cm, hosszúsága 59,4 cm. Ajtaja dupla üvegezésű, amely hővezető réteggel bevont. A tűzhely súlya 37,1 kg. 
A kombinált tűzhely IconLED programórával rendelkezik. A tűzhely hasznos űrtartalma 70 liter. A készülék 1 kicsi, 1 nagy és 2 normál gázégővel rendelkezik. A bal első kis gázégő 5,4 cm átmérőjű és 1 kW-os, a jobb első nagy gázégő 9,9 cm átmérőjű és 3 kW-os, a bal és jobb hátsó normál gázégők 7,4 cm átmérőjűek és 1,9 kW-osak. 
BigSpace nagyméretű sütőkamrájának köszönhetően nagyobb a befogadóképessége, így egy időben több nagyméretű étel sütését teszi lehetővé. 

A kombinált tűzhely funkciói
- Alsó és felső sütés 
- Infragrill 
- Infragrill ventilátorral 
- Hőlégbefúvás 
- Alsó + köralakú fűtőelem + légkeverés 
- Alsó fűtőelem és hőlégbefúvás 
- Kisméretű infragrill 
- Kiolvasztás funkció 
- Gyors előmelegítés funkció 
- AquaClean öntisztító funkció 
- Melegen tartás funkció 

További hasznos funkciói: 
- GentleClose lassú ajtózáródás 
- AquaClean öntisztítás funkció  

A Gorenje K5352WH kombinált tűzhely tartozéka 1 db zománcozott lapos sütőtálca, 1 db zománcozott mély sütőtálca és 1 db sütőrács. 
Sütősín típusa: 1 db részlegesen kihúzható teleszkópos sütősínpár

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 594 mm
 • Szélesség: 500 mm
 • Magasság: 850 mm

Műszaki adatok

 • Kombinált
 • Bal első főzőzóna: Kis gázégő 5.4 cm, 1 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Normál gázégő 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Normál gázégő 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb első főzőzóna: Nagy gázégő 9.9 cm, 3 kW
 • Súly (kg.): 39.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elektronikus programóra

Tartozékok

Gorenje

Gorenje méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz