Azonosító: 19014

Gorenje gáztűzhely G5113WJ

64.890 Ft
648
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
648
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gorenje gáztűzhely G5113WJ. A négy gázégővel ellátott tűzhely hasznos űrtartalma 70 liter. A készülék 1 kicsi, 1 nagy és 2 normál gázégővel rendelkezik. 

A bal első kis gázégő 5,4 cm átmérőjű és 1 kW-os, a jobb első nagy gázégő 9,9 cm átmérőjű és 3 kW-os, a bal és jobb hátsó normál gázégők 7,4 cm átmérőjűek és 1,9 kW-osak

A gáztűzhely az A+ energiaosztályba tartozik, kezelőpaneljének anyaga lakozott fém, színe pedig fehér. Ajtaja dupla üvegezésű, amely hővezető réteggel bevont. BigSpace nagyméretű sütőkamrájában a forró levegő szabadon cirkulálhat körbe-körbe. 

A sütő és a tepsik EcoClean zománccal bevontak. A tűzhelyhez tartozik 1 db zománcozott lapos sütőtálca és 2 db zománcozott edénytartó rács is. A kezelőgombjai nem megvilágítottak. 

A gáztűzhely energiafogyasztása 5,12 MJ. A tűzhely szélessége 50 cm, magassága 85 cm, hosszúsága 59,4 cm. Súlya 37,1 kg.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 594 mm
 • Szélesség: 500 mm
 • Magasság: 850 mm

Műszaki adatok

 • Gázüzemű
 • Maximális sütési hőmérséklet: 310 °C
 • Bal első főzőzóna: Kis gázégő, 5.4 cm, 1 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Normál gázégő, 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Normál gázégő, 7.4 cm, 1.9 kW
 • Jobb első főzőzóna: Nagy gázégő, 9.9 cm, 3 kW
 • Súly (kg.): 37.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

A gázkészülékek jótállási feltétele, hogy az üzembe helyezést megfelelő szakszerviz végezze. A szakszervizek listáját a termékhez mellékelt tájékoztatóban, vagy a gyártó weblapján találhatja.A készülék átszerelhető PB-gáz üzeműre is. A beszerelést, kérésre a Gorenje szervizhálózat a beüzemeléssel együtt elvégzi.

Gorenje

Gorenje méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz