Nasikészítők

Minőségi nasikészítők széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle joghurtkészítő gép (többek között a népszerű Severin joghurtkészítő), fánk sütő és minifánk sütő, palacsintasütő gép, illetve popcornkészítők és kürtőskalácssütők található különböző kivitelben.Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint nasikészítők kínálatunkból.

A nasikészítők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik nasikészítő gép lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a nasikészítő gép árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

A házi Mini ördög kukoricapattogató géppel örömöt szerezhet egész családjának. Ez a kis asztali popcorn gép nagy...

11.992 Ft
14.990 Ft
11.992 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz