Azonosító: 17191

Cloer szendvicssütő, 4 szeletes CL 6269

17.990 Ft
179
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
179
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Cloer szendvicssütő, 4 szeletes CL 6269. Egyszerre 4 szendvicset is elkészíthet. A készülék teljesítménye 1800 W. 36,5 cm hosszú, 28,5 cm széles, 9,5 cm magas. Kábelhossza 1 méter. A kenyérmélyedések mérete 13 x 13 cm. 

Kétszer annyi tölteléket tehet bele, mint más típusú szendvicssütőkbe. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem kell zsírt vagy olajat önteni bele. Használat után csak törölje ki papírtörlővel. Csúszásmentes lábai stabil állást biztosítanak.  

A melegszendvics készítő melegedéskor piros lámpával világít. Ha átvált zöldre, már bele is helyezheti a kenyereket. A sütés ideje a tölteléktől függ, de körülbelül 3 perc. Ha ismét zöldre vált, kivehetők a szendvicsek.

Méretek

  • Hosszúság: 365 mm
  • Szélesség: 285 mm
  • Magasság: 95 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1800 W
  • Súly (kg.): 3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Cloer

Cloer

​A németországi Cloer gyár több, mint száz évvel ezelőtt vasöntvény háztartási gépeket kezdett készíteni, és gyorsan elismert lett a vasalók, majd a gofrisütő gyártás terén. A Cloer családi vállalkozás, s ma már a gofrisütők nagy választéka mellé felsorakoznak a nagy gonddal készített, jó minőségű szendvicssütők, kenyérpirítók, vízforralók és kávéfőzők. A Cloer a német megbízhatóságot jelenti a háztartási gépek között. Tegye a reggeliket még különlegesebbé a Cloer konyhai kisgépeivel!
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz