Azonosító: 23442

Dick csontozókés 15 cm (8299115)

6.590 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Dick csontozókés 15 cm (8299115). Ideális eszköz húsok csontról történő lefejtéséhez. Pengéje 15 cm hosszú.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Szín: kék

Dick

Amikor a professzionális konyhák világába lépünk, az egyik név, ami azonnal felmerülhet a szakemberekben, nem más, mint a Dick. A Dick márka mélyen gyökerezik a gasztronómiai és konyhai kultúrában, mely széleskörű termékkínálatával és prémium minőségével vált világszerte ismertté és elismertté. A cég az 1700-as évek óta fennáll, és márka szinonimájává vált a kiemelkedő minőségű konyhai eszközöknek, különösen a késeknek.

A Dick kések nem csak egy eszköz a szakácsok számára. Azok az emberek, akik a legjobbat akarják prezentálni a tálaláskor, bizonyára tisztában vannak azzal, hogy a minőségi alapanyagok mellett a precíz előkészítés is lényegi. Az Dick kések egyensúlyozott súlyelosztása, ergonomikus tervezése és kiemelkedő élessége teszi őket a konyhai professzionálisok első választásává. Akár zöldségeket aprít, húst szeletel vagy halat filéz, a Dick kések biztosítják a pontos és precíz vágást, ami esszenciális a profi eredményekhez.

Azonban a márka nem csupán a kések terén éri el a csúcsot. A Dick konyhai eszközök szintén széleskörű elismerésnek örvendenek a konyhai szakemberek körében. Az ergonómia és funkcionalitás mindig is a Dick márka központi eleme volt, legyen szó bármilyen konyhai eszközről vagy kiegészítőről. A cég tervezői és mérnökei mindig is azon munkálkodtak, hogy a termékek ne csak hatékonyak, de stílusosak és tartósak is legyenek, hogy azok megfeleljenek a konyhai profik magas elvárásainak.

Az elismertségük alapja a folyamatos innováció és az a szándék, hogy tovább fokozzák a konyhai műveletek hatékonyságát és kényelmét. Az Dick olyan termékeket kínál, amelyek egyesítik a hagyományos készműves mesterséget a modern gyártási technológiával és innovációval. Ezzel biztosítva, hogy a márkájuk neve továbbra is egyet jelentsen a kiváló minőségű és megbízható konyhai eszközökkel.

A Dick mindent kínál, amire egy séfnek szüksége lehet a mindennapi feladatok elvégzéséhez: konyhai késektől kezdve, a sütéshez és főzéshez szükséges eszközökig. Azok számára, akik nem ismerik a Dick termékeit, a márkaoldal egy ideális hely a felfedezéshez és az inspirációhoz, hogy miként lehetne egy konyhát felszerelni vagy frissíteni a világszínvonalú szakácskészközökkel. Azoknak, akik már ismerik és használják a termékeiket, nem kell bemutatni a Dick által kínált precíziót és megbízhatóságot.

Merüljön el Ön is a Dick világában, és fedezze fel, hogy milyen lehetőségek rejlenek a professzionális konyhai eszközökben, amelyek a világ legnevesebb séfjeinek is az asztalára kerülnek!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz