Azonosító: 23069

Dick szeletelőkés 21 cm (8238521)

10.890 Ft
108
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
108
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Dick szeletelőkés 21 cm (8238521). Különleges kialakításának köszönhetően nyúzáshoz és bontáshoz egyaránt használható.

Műszaki adatok

  • Nyél anyaga: Műanyag
  • Súly (kg.): 0.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Szín: kék

Dick

Amikor a professzionális konyhák világába lépünk, az egyik név, ami azonnal felmerülhet a szakemberekben, nem más, mint a Dick. A Dick márka mélyen gyökerezik a gasztronómiai és konyhai kultúrában, mely széleskörű termékkínálatával és prémium minőségével vált világszerte ismertté és elismertté. A cég az 1700-as évek óta fennáll, és márka szinonimájává vált a kiemelkedő minőségű konyhai eszközöknek, különösen a késeknek.

A Dick kések nem csak egy eszköz a szakácsok számára. Azok az emberek, akik a legjobbat akarják prezentálni a tálaláskor, bizonyára tisztában vannak azzal, hogy a minőségi alapanyagok mellett a precíz előkészítés is lényegi. Az Dick kések egyensúlyozott súlyelosztása, ergonomikus tervezése és kiemelkedő élessége teszi őket a konyhai professzionálisok első választásává. Akár zöldségeket aprít, húst szeletel vagy halat filéz, a Dick kések biztosítják a pontos és precíz vágást, ami esszenciális a profi eredményekhez.

Azonban a márka nem csupán a kések terén éri el a csúcsot. A Dick konyhai eszközök szintén széleskörű elismerésnek örvendenek a konyhai szakemberek körében. Az ergonómia és funkcionalitás mindig is a Dick márka központi eleme volt, legyen szó bármilyen konyhai eszközről vagy kiegészítőről. A cég tervezői és mérnökei mindig is azon munkálkodtak, hogy a termékek ne csak hatékonyak, de stílusosak és tartósak is legyenek, hogy azok megfeleljenek a konyhai profik magas elvárásainak.

Az elismertségük alapja a folyamatos innováció és az a szándék, hogy tovább fokozzák a konyhai műveletek hatékonyságát és kényelmét. Az Dick olyan termékeket kínál, amelyek egyesítik a hagyományos készműves mesterséget a modern gyártási technológiával és innovációval. Ezzel biztosítva, hogy a márkájuk neve továbbra is egyet jelentsen a kiváló minőségű és megbízható konyhai eszközökkel.

A Dick mindent kínál, amire egy séfnek szüksége lehet a mindennapi feladatok elvégzéséhez: konyhai késektől kezdve, a sütéshez és főzéshez szükséges eszközökig. Azok számára, akik nem ismerik a Dick termékeit, a márkaoldal egy ideális hely a felfedezéshez és az inspirációhoz, hogy miként lehetne egy konyhát felszerelni vagy frissíteni a világszínvonalú szakácskészközökkel. Azoknak, akik már ismerik és használják a termékeiket, nem kell bemutatni a Dick által kínált precíziót és megbízhatóságot.

Merüljön el Ön is a Dick világában, és fedezze fel, hogy milyen lehetőségek rejlenek a professzionális konyhai eszközökben, amelyek a világ legnevesebb séfjeinek is az asztalára kerülnek!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz