Azonosító: 23697

Metaltex Wing Tex edényszárító tálcával (325426)

7.190 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Metaltex Wing Tex edényszárító tálcával (325426). Kitűnő minőségű, Olasz gyártmány. Ideális eszköz az elmosogatott edények szárítására. Fémből és műanyagból készült. 31 cm széles, 11 cm magas, 50 cm hosszú.

Méretek

  • Hosszúság: 500 mm
  • Szélesség: 310 mm
  • Magasság: 110 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.66364

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Metaltex

Metaltex

A világszerte több mint 30 országban jelen lévő Metaltex cégcsoport elsősorban konyhai és fürdőszobai eszközök, kiegészítők, sütéssel-főzéssel, tárolással kapcsolatos termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Metaltex ruhaszárítók különböző típusúak lehetnek, beleértve a falra szerelhető, állványos vagy akasztós változatokat. Ezek a termékek segítenek hatékonyan és praktikusan szárítani a ruhákat otthon.
Akik sokat tevékenykednek a konyhában, tudják, hogy a megfelelő konyhai eszközök elengedhetetlenek a gördülékeny munkavégzés szempontjából. A Metaltex konyhakések magas minőségű anyagokból készülnek, és különböző méretekben és típusokban érhetők el. Ezek a kések kiválóan alkalmasak a konyhai feladatokhoz, például szeleteléshez és aprításhoz.
Az edényszárítók segítenek rendezetten és hatékonyan szárítani és tárolni az edényeket. A Metaltex edényszárítók különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz