Azonosító: 23622

Metaltex teatojás, kicsi (253810)

1.090 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Metaltex teatojás, kicsi (253810). Könnyedén lefőzheti kedvenc teáját. Rozsdamentes acélból készült. A teacsipesz 16 cm hosszú, átmérője 4,5 cm.

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 45 mm
  • Hosszúság: 160 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.028

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Metaltex

Metaltex

A világszerte több mint 30 országban jelen lévő Metaltex cégcsoport elsősorban konyhai és fürdőszobai eszközök, kiegészítők, sütéssel-főzéssel, tárolással kapcsolatos termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Metaltex ruhaszárítók különböző típusúak lehetnek, beleértve a falra szerelhető, állványos vagy akasztós változatokat. Ezek a termékek segítenek hatékonyan és praktikusan szárítani a ruhákat otthon.
Akik sokat tevékenykednek a konyhában, tudják, hogy a megfelelő konyhai eszközök elengedhetetlenek a gördülékeny munkavégzés szempontjából. A Metaltex konyhakések magas minőségű anyagokból készülnek, és különböző méretekben és típusokban érhetők el. Ezek a kések kiválóan alkalmasak a konyhai feladatokhoz, például szeleteléshez és aprításhoz.
Az edényszárítók segítenek rendezetten és hatékonyan szárítani és tárolni az edényeket. A Metaltex edényszárítók különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz