2x SuperShop pont
 

Azonosító: 20654

Kyocera kerámia/műanyag tűzhely tisztító (CPW-10)

6.490 Ft
5.192 Ft
Megtakarítás: 1.298 Ft
102
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
102
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​​A Kyocera CPW-10 kerámia tűzhely tisztító kaparó segítségével könnyedén tudunk tűzhelyeket, grilleket és vágódeszkákat tisztítani, anélkül, hogy a felületeket felsértenénk. 
A penge edzett kerámiából készült, keményebb és durvább felületek tisztítására szolgál. A kerámia kaparó nem használható üvegen, mázas felületeken és teflonon. Tisztítása egyszerű, mosogatógépben is mosható.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0

Műszaki adatok

  • Anyaga: Kerámia
  • Súly (kg.): 0.06

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera vállalat közel 50 sikeres évre tekint vissza - eredetileg Kyoto Ceramic-nak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában.Miben áll a KYOCERA kerámia kések titka? Abban, hogy a vállalat által kifejlesztett speciális high-tech kerámia 50%-al keményebb az acélnál, így a KYOCERA kerámia kések és pengék tizenötször hosszabb ideig megtartják az élüket, mint az acélpengés kések. Ugyanakkor a kerámia kések könnyebbek, keményebbek és rugalmasak, használatuk során nem fárad el a kezünk, nem terheli az ujjakat, csuklót, ízületeket. A használt kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételek színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is. Tisztítása könnyű és egyszerű! A KYOCERA kerámia késekkel valóban élmény dolgozni: nemcsak könnyen használhatók, hanem a vágás pontossága, minősége és gyorsasága is jobb, mint az eddig használt acél pengés késeké. Ha még nem próbálta a KYOCERA kerámia késeket, akkor mindenképpen javasoljuk: alapvetően fog megváltozni a véleménye a késekről - ez biztos! KYOCERA: minőségi kerámia kések Japánból!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz