Azonosító: 21609

MPM vastag talpú serpenyő 26 cm (MPC-26/5/01)

3.590 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Az MPM vastag talpú serpenyő, 26 cm átmérőjű, 2 rétegű kerámia bevonattal ellátott, valamint kovácsolt alumíniumból készült. 

serpenyő több rétegű, vastag talpa tökéletes hőelosztást és egyenletes sütést biztosít. Ergonomikus és szigetelt nyelének köszönhetően kényelmesen használható. 

serpenyő minden tűzhelyen használható, beleértve az indukciós tűzhelyeket is.

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 260 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: kovácsolt alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 0
MPM

MPM

​Az MPM egy lengyel vállalat, amely gépesített háztartási készülékek gyártásával foglalkozik, közel 30 éve. Kínálatukban megtalálhatók a melegszendvicssütők, a gofrisütők, az olajsütők, gázfőző készülékek, ventilátorok, aszalógépek, botmixerek, robotgépek, különböző konyhai edények, asztali sütők, hűtőszekrények és sok más termék.

Az MPM márka a háztartási eszközök piacán egy olyan név, mely magában hordozza a minőséget és a megbízhatóságot. Amikor az MPM termékeit választja, nem csak egy terméket kap, hanem egy ígéretet is a kiváló teljesítményre és az időtállóságra. Az évek során az MPM megmutatta, hogy képes a technológiai újítások és a felhasználói igények közötti tökéletes egyensúly megtartására. Minden egyes termék, mely az MPM márka nevét viseli, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, garantálva az élettartamot és a kiváló működést.

Az MPM nem csupán egy termékgyártó, hanem egy innovációs partner is, mely a mindennapok kihívásaihoz igazodva tervez. Minden egyes készüléküket azzal a céllal alkotják meg, hogy a felhasználók életét egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. Az MPM termékei nem csupán eszközök; stílusos kiegészítői modern otthonainknak, melyeket formatervezési megoldásaikkal a kényelem és az esztétikum határán alakítanak.

Összefoglalva, az MPM márka választása a minőség, a megbízhatóság és az innováció ígéretét hordozza. Ha olyan háztartási eszközöket keres, melyek az évek múlásával is megbízhatóan működnek, és a mindennapokban valódi segítséget nyújtanak, az MPM a tökéletes választás. Válassza az MPM-t, és tapasztalja meg a kiválóságot minden nap!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz