Konyha-Főzés

Minőségi konyha-főzés kellékek, készülékek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle konyhai berendezések, eszközök, készülékek találhatók a konyhai edényektől a kézi konyhai eszközökön át a háztartási gépekig. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint konyha-főzés kellékek, készülékek kínálatunkból több mint 1500 konyhai kiegészítő közül!

A konyha-főzés kellékek, készülékek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik konyha-főzés kellék, készülék lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a konyha-főzés kellék, készülék árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

A GES-001 Elektromos statikus sütő egyedi kialakítású önálló sütőegység. 230V-os hálózatról bárhol üzemeltethető, így használata nem helyhez kötött. A sütési hőfoktartomány fokozatmentesen 50C°...

406.890 Ft
406.890 Ft

.

.

.

 

Hatégős asztali lángossütő készülék olajleeresztő csappal Földgáz üzemű (BGT-6.1 LO) Piezo gyújtóval Termoelektromos...

410.590 Ft
410.590 Ft

.

.

.

 

Hatégős álló lángossütő készülék acélserpenyővel Földgáz üzemű (BGS-6.1 L) Piezo gyújtóval Termoelektromos...

410.090 Ft
410.090 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz