Azonosító: 08333

WOLF-Garten Multi-Star ZM 02 nyél (3943020)

1.840 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

​A Wolf-Garten Multi-Star ZM 02 nyél kialakítása kényelmes fogást biztosít, mivel optimálisan illeszkedik kézformájához. Hossza 15 cm. Hozzácsatlakoztatható bármely Multi-Star mini szerszámhoz.

Méretek

  • Hosszúság: 150 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.073

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
WOLF-Garten

WOLF-Garten

1922-ben August Wolf fiaival, Gregorral és Ottoval alapította meg a vasgyárat Németországban, melyben első kertészeti találmányukat, a húzókapát kifejlesztették. Ezt az első fejlesztést több másik követte. 1953-ban a WOLF-Geraete GmbH volt az első európai fűnyírógyártó, akinek a kínálatában megjelentek a forgókéses fűnyírók. Az első WOLF-Garten elektromos fűnyírót 1958-ban mutatta be a vállalat az európai piacon, majd 1975-ben kifejlesztette a világ legcsendesebb benzines fűnyíróját. Az évek során a vállalat a kertészeti szegmens egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, a WOLF-Geraete GmbH név hamarosan WOLF-Garten névre változott és jól ismert névvé vált, mely a legmagasabb minőségi, termék, know-how és környezettudatos kompetenciákat fémjelezte.

A WOLF-Garten óriási sikereket ér el az innovatív multi-star® termékcsaládjával, melyért már több mint 30 éve csúcsminőséget ígérve kezeskedik és biztosít minden kéziszerszámra 10 év garanciát. Az innovatív WOLF-Garten fűmagok, gyeptrágyák kifejlesztése és forgalmazása mellett fűnyírásra, valamint mulcsozásra szintén alkalmas WOLF-Garten fűnyírókat is fejleszt, továbbá néhány éve piacra dobta az első hibrid gépeket, melyek újonnan szabadalmaztatott akkumulátoros és hálózatról táplált technológiával működnek. Sokoldalú fűnyírótraktorok, fűnyírókgyepszellőztetőkszegély és sövényvágók, ágaprítók széles választéka, sokszínű és minden évszakban jól használható kézben tartott eszközök termékskálája, valamint a speciális téli eszközök teszik teljessé a WOLF-Garten termékkínálatot. Az MTD Products Ag a WOLF-Garten GmbH-t 2009-ben átvette és teljes mértékben integrálta, Magyarországon a márka hivatalos forgalmazója az MTD Hungária Kft.

 

Bővebben a WOLF-Garten márkáról

A WOLF-Garten nem egyszerűen egy márkanév; ez egy ígéret a kertészkedési szenvedélyeseknek arra, hogy a kerti munkájuk eredményes, könnyed és hatékony legyen. Amikor a kertben dolgozunk, akarjuk, hogy eszközeink megbízhatók, tartósak és könnyen használhatók legyenek. Pontosan ezt nyújtja a WOLF-Garten német márka, amely az innováció és minőség élenjárója a kertészeti iparban.

Egyik legkiemelkedőbb termékük közé tartoznak a WOLF-Garten fűnyírók, amelyek egyesítik magukban a legmodernebb technológiát a hagyományos megbízhatósággal. Legyen szó benzines, elektromos vagy akkumulátoros változatról, ezek a fűnyírók biztosítják, hogy a gyepünk mindig tökéletesen nyírt és ápolt legyen. De a fűnyírók csupán a kezdet. A WOLF-Garten széles választéka kertészeti eszközökben gazdag, amelyek között megtalálhatók metszőollók, gereblyék, kapa-félék és még sok más, amelyek mindegyike a kertészeti tevékenység különböző aspektusait teszi egyszerűbbé és élvezetesebbé.

Összességében a WOLF-Garten márka nem csupán eszközöket kínál, hanem egy életérzést, amelyben a kertünk a mi saját kis paradicsomunkká válik, ahol minden eszköz és termék arra van tervezve, hogy a kerti munka igazi örömmé váljon. Azoknak, akik szeretnék, hogy kertjük a lehető legjobban nézzen ki, és ehhez a legjobb eszközöket szeretnék maguk mellett tudni, a WOLF-Garten a tökéletes választás.

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz