Azonosító: 10734

Gardena Comfort Metszőolló (8792-37)

12.990 Ft
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Gardena Comfort metszőolló erőteljes vágást és gyors metszést biztosít. Keskeny fejjel rendelkezik, így alkalmas szőlő, virág, fiatal hajtások és zöld ágak pontos metszésére. A nyél alumíniumból készült, a kések precíziós élezésű tapadásmentes bevonattal ellátottak. A karok nyílásszöge változtatható, a kézmérethez igazítható. 
A metszőolló nedvhoronnyal és drótvágóval is rendelkezik. Egykezes biztonsági zárral az olló összezárható és biztonságosan tárolható. Maximum vágási átmérő 22 cm. 

A 25 év termék szavatosság a minőség biztosítéka. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Maximális vágási átmérő: 22 mm
  • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz