Azonosító: 06552

Muta oltóolló (11771)

5.990 Ft
db

Muta oltóolló hasznos kéziszerszám a kiskertek tulajdonosainak, akik növények nemesítésével foglalkoznak. A növénynemesítéssel próbálkozó kiskerttulajdonosnak nem kell nagy, vagy több kéziszerszámot vásárolnia, elegendő a Muta oltóollót beszereznie. Az oltóollót maximum 10 mm vastag ágakhoz használhatjuk. A szerszám használata nem igényel nagy kézügyességet, felkészültséget, mégis könnyedén elvégezheti az oltási feladatot.
A Muta oltóolló két külön szerszám egyesítésével jött létre. A profilvágó részével kialakíthatjuk az alany és a nemes ág egymásba illő profilját. A metszőolló funkcióval levághatjuk a felesleges hajtásokat, így nem kell kettő külön szerszámot használnunk.
A Muta oltóolló ergonomikusan kialakított nyele és a nyélbe épített acélrúgó biztosítja a könnyű és csúszásmentes munkavégzést

Több szöveg

Méretek

  • Szerszám méret: 220 mm
  • Hosszúság: 220 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz