Azonosító: 25534

AL-KO Akkus lombszívó/fújó LBV 4090 Akku és töltő nélkül! (113662)

56.900 Ft
569
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
569
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Akku és töltő nélkül!
Akkumulátor típusa 40V max
Akkumulátor kapacitása (nem tartalmazza) 4Ah / 5Ah
Akkumulátor működési idő max. 20 min
Töltőáram 3,0A
Légsebesség max. 60 m/s
Térfogatáram kb. 350 m3/h
Súly (akku nélkül / akkuval) 4,5kg / 5,9kg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 4.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
AL-KO

AL-KO

​Az AL-KO kerti gépeit Németországban tervezik, már több mint 40 éve, nem messze Günzburgban, a bajor-sváb Kötzben pedig fejlesztik kerti gépeiket, hogy összekapcsolják az innovációt, a legmagasabb minőséget és a legújabb technikát. AL-KO, azt jelenti, fűnyírók ausztriai gyártása. Stájerországban, a festői Obdachban 1966 óta gyártják a kiváló minőségű kerti gépeik jelentős részét.

 

Bővebben az AL-KO termékekről

Az AL-KO márka olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletes egyensúlyban vannak az innováció és a felhasználói igények között, különös tekintettel a kerti gépek piacára. Egy AL-KO fűnyíró választása akár a legigényesebb kertbarátok számára is magától értetődő döntés, hiszen az AL-KO folyamatosan bizonyítja, hogy termékei a megbízhatóság, az erő és az ergonómia harmonikus ötvözetét képviselik.

A modern kertápolás elengedhetetlen eszköze egy hatékony fűnyíró. Az AL-KO elektromos fűnyíró és AL-KO benzines fűnyíró kínálata olyan széles, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt. Az elektromos változatokat könnyű kezelhetőség és alacsony zajszint jellemzi, míg a benzines változatokat magas teljesítmény és hatékonyság.

Az AL-KO önjáró fűnyíró pedig a nagyobb kertek igazi megmentője lehet. Nem szükséges tolni őket, ezáltal a fűnyírás kevésbé fárasztó, ami különösen az idősebb vagy mozgásban korlátozott felhasználók számára jelent könnyebbséget. Az AL-KO az ilyen típusú gépek terén is az előremenekelést és a felhasználói komfortot helyezi előtérbe.

A kert másik elengedhetetlen résztvevője a zöld növényzet, amelynek karbantartása során nem hiányozhat egy megbízható AL-KO fűkasza. Azoknak, akik a tiszta gyep és rendezett kert mellett vannak elkötelezve, az AL-KO eszközei kiváló társak lehetnek.

Vízellátás terén is kínál megoldásokat az AL-KO. Az AL-KO szivattyúk és AL-KO házi vízmű készülékek kiváló teljesítményűek és energiatakarékosak, ami lehetővé teszi, hogy a kertgondozás nem csak gazdaságos, hanem környezettudatos is legyen.

A talaj levegőzését segítő ALKO gyepszellőztető szintén fontos eszköz, amely elősegíti a fű egészséges növekedését, táplálékhoz juttatva azt.

A faápolási feladatokhoz az ALKO láncfűrész kínálat különféle erősségű és méretű eszközöket tartalmaz, amelyek kiválóan használhatóak a kerti munkák során. Ezek a gépek nemcsak kényelmesen kezelhetők, hanem biztonsági funkciókkal is el vannak látva, hogy a munkavégzés minden esetben zökkenőmentes legyen.

Mindezek tükrében az AL-KO márka széleskörű és átgondolt termékkínálata biztosítja, hogy a kerti munkák ne csak szükséges feladatok legyenek, hanem a természet szeretetének és a kerti életörömnek megfelelő tevékenységekké váljanak.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz