Öntöző szivattyúk

Választékunkban megtalálja kertje öntözéséhez, locsoláshoz azt az öntöző szivattyút, amelyet keres, amely ideális az Ön számára.

Nemcsak az öntözőrendszerek részeként lehet fontos a szivattyú, hanem a ház körüli egyéb felmerült munkákhoz is. 

Ezért kínálatunkban szerepel többféle szivattyú öntözéshez, modern szerkezetű önszívó szivattyú, amelyeket használhat kutak, medencék, aknák, tárolók tartályok szivattyúzására.

Különféle vízvételi helykről szivattyúzhat vizet, így esővíz tárolókhoz is.

A ház körüli és a kerti munkákra megtalálja az Ön számára ideális megoldást. Benzinmotoros vízszivattyúkat, két kimenetellel rendelkező szivattyúkat, multifunkcionális- és nagy teljesítményű szivattyúkat talál választékunkban.

A legmodernebb szivattyúk mát autostop funkcióval rendelkeznek, kikapcsolnak vízhiány esetén, illetve autorun funkcióval is, amely időközönként automatikusan bekapcsol és teszteli, hogy megfelelő-e a mennyiség a további üzemeléshez. 


Akár alap modellt keres, akár a legmodernebb technológiát, megtalálja nálunk az Önnek megfelelőt.


Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő öntözőszivattyú kiválasztásához vagy kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdéseire és segítenek az ideális kerti öntöző szivattyú kiválasztásában.


Több szöveg

Gardena Merülő-nyomószivattyú 5900/4 Inox Névleges teljesítmény 900 W Maximális áramlás 5900 l / h Maximális nyomás 3,5...

86.890 Ft
86.890 Ft

.

.

.

 

Gardena hordóürítő szivattyú 4700/2 INOX (1764-20) Érdemes a GARDENA márkát választani; nagy teljesítményű, tartós...

43.590 Ft
43.590 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz