Azonosító: 19003

Kärcher PrimoFlex tömlő (1/2") 20 méteres (26451380)

6.490 Ft
db

Kärcher PrimoFlex tömlő (1/2") 20 méteres (26451380). Ideális kisebb, közepes és nagyobb felületek és kertek öntözésére, locsolására. A tömlő nagy teherbírású, csavarodásmentes, törésálló, nyomásálló és 3 rétegű szövött vasbetéttel készült. 

Kadmium-, bárium és ólommentes, emiatt egyáltalán nem káros az egészségre és környezetbarát. Időjárásálló UV-sugárzás elleni külső rétege megvédi a tömlőt, míg a nem fényáteresztő köztes réteg megakadályozza az algaképződést a tömlő belsejében. A repesztőnyomása 24 bar. Súlya 2,3 kg. A tömlőt magasfokú -20 és + 65° C közötti hőállóság jellemzi.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csatlakozási méret: 1/2"
  • Súly (kg.): 2.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Kärcher

Innovatív, hozzáértő, megbízható. A Kärcher a háztartási porszívókszivattyúk és tisztítószerek minőségi és technológiai vezető vállalata. Vásárlóinak előnyt jelent, hogy tisztítási feladataikat a Kärcher eszközökkel sikeresen-, gazdaságosan- és környezetkímélő módon tudják elvégezni.  A vállalat termékei hatékony és gazdaságos megoldásokat kínálnak a mindennapos és különleges tisztítási és öntözési feladatokra. 

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz