Azonosító: 06564

Muta fűrészlap cservágó 914 mm (13865)

1.290 Ft
db

 

Muta fűrészlap cservágó 914 mm hosszú és 25 mm széles.
Muta cservágó fűrészlap, fogazásának köszönhetően élő fa fűrészeléséhez ajánlott. 
Anyaga, hőkezelt acél. A cserélhető fűrészlap edzett, hosszú élettartamot biztosító fogcsúcsokkal ellátott. 

Méretek

  • Hosszúság: 914 mm
  • Szélesség: 25 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Acél
  • Súly (kg.): 0.06

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Muta

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget,  megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe. A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

 

Bővebben a MUTA termékekről

Az otthoni komfort és a kifinomult design összehangolásában MUTA válik a választás értékességévé, amint a lakóterek szépségének és funkcionalitásának gazdagításáról van szó. A márka ünnepli azt az egyedülálló koncepciót, amely a lakberendezés és a mindennapi élet összehangolását célozza meg, így alkotva meg otthonainkban az exkluzivitást és kényelmet.

A MUTA széles körben ismert az egyedi és minőségi otthoni termékek gyártásában, amelyekkel minden tér személyre szabható és emelhető a következő szintre. Az estét a MUTA lámpák finom és meleg fényével varázsolhatjuk még különlegesebbé. Ezek a lámpák nem csupán a funkcionalitásukkal, de egyedi designjukkal és az alkalmazott innovatív technológiával is kiemelkednek, mely lehetővé teszi a fényerő és a színárnyalatok szabályozását.

Konyhai termékek terén a MUTA stílusos és egyben praktikus tárgyakat kínál, melyek minden konyhát felpezsdítenek, és egyben hozzájárulnak a főzés élményének gazdagításához. Az ízlésesen kialakított eszközök, tartósságukkal és funkcionalitásukkal is képesek lenyűgözni a felhasználókat, egyesítve az esztétikumot és a praktikumot a hétköznapokban.

A MUTA kínálatában számos egyéb kategória is helyet kap, beleértve az otthon dekoráció, szőnyegek, kiegészítők és egyéb lakberendezési tárgyak világát, amelyek mind egy célért dolgoznak: hogy otthonaink a lehető legkellemesebb és legstílusosabb helyekké váljanak. A MUTA termékekkel berendezett otthonok nem csupán az esztétika magaslatát képviselik, hanem egy olyan teret is létrehoznak, ahol minden részlet gondosan meg van tervezve és összehangolva a tökéletes összkép érdekében.

A MUTA olyan márka, amely mögött egy erős filozófia áll, melyet a minőség, a design és az innováció iránti elkötelezettség jellemez. Minden egyes termék tervezésekor és gyártásakor a márka a legmagasabb minőségi sztenderdeket és a fenntartható gyártási módszereket tartja szem előtt, biztosítva ezzel, hogy minden vásárló nem csupán egy terméket kap, hanem egy olyan élményt is, mely a mindennapjaiba az elegancia és a minőség lágy ölelését viszi bele.

Az MUTA a mindennapok kifinomultságát és luxusát kínálja, egy olyan márka, mely képes megteremteni a tökéletes egyensúlyt az otthoni kényelem és a lenyűgöző design között. Böngészve a MUTA termékek között, az ügyfelek egy olyan világba lépnek, ahol minden darab egyedi történetet mesél, és hozzájárul a saját történeteik gazdagításához.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz