Kerti védőeszközök

A kertben is fontos a biztonság, keresse kerti védőeszközeinket a kertben végzendő és a növényekkel kapcsolatos biztonságos munkához. A különböző jellegű kerti munkákhoz megtalálja az Önnek megfelelő védőeszközöket, akár az arcát, a kezét vagy a lábát szeretné védeni a különféle behatásoktól.

Érdemes ezeket az eszközöket beszerezni, hogy a kerti munka élvezetes és biztonságos lehessen és ezzel megőrizze testi épségét a munkavégzés közben. A munkavédelem és a baleset megelőzése rendkívül fontos, egy nagyobb kert munka vagy géppel végzett ház körüli munka esetén ezek a kerti védőeszközök és felszerelések megvédik Önt az esetleges sérülésektől.

A kisebb kerti munkáknál, mint pl az ágyás gondozása, a metszés, gyomlálás fontosak lehetnek a kerti kesztyűk. Az apróbb sérülések, karcolások is kellemetlenek tudnak lenni, attól függetlenül, hogy nem okoznak maradandó sérülést. A kéz védelme fontos, de az arc és a fej védelme elengedhetetlen. Fűnyíráshoz, gallyazáshoz és erdészeti jellegű munkákhoz is megtalálja nálunk a megfelelő védőfelszerelést, arcvédő plexiket, plexi pajzsokat például.

Gumicsizmáink között talál kerti munkákhoz egyszerűbb csizmát, boka gumicsizmát, de saválló csizmáját és fűzős vagy csatos vadász gumicsizmáját is beszerezheti nálunk. A kerti védőeszközök kategóriában talál megfelelő eszközöket, az Ön által végzett kerti munkáinak megfelelően vagy a ház körül végzett munkájától függően.

Ha kérdése van a kerti védőeszközökkel kapcsolatban és tájékoztatásra, illetve segítségre van szüksége az arcvédőkkel, kerti kesztyűkkel és gumicsizmákkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdéseire és segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Több szöveg
7 termék

​A Wolf-Garten GH-BA 10 ágyásművelő kesztyű "balcony" 10-es méretű . Ideális ültetéshez, átültetéshez....

3.493 Ft
4.990 Ft
3.493 Ft

​A Wolf-Garten GH-BA 7 ágyásművelő kesztyű "balcony" 7-es méretű . Ideális ültetéshez, átültetéshez....

3.493 Ft
4.990 Ft
3.493 Ft

​A Wolf-Garten GH-BA 8 ágyásművelő kesztyű "balcony" 8-as méretű . Ideális ültetéshez, átültetéshez....

3.493 Ft
4.990 Ft
3.493 Ft

A ​ Wolf-Garten GH-BO 10 ágyásművelő kesztyű 10-es méretű . Elsősorban ásáshoz, talajműveléshez ideális, különösen jó...

34.993 Ft
49.990 Ft
34.993 Ft

A ​ Wolf-Garten GH-BO 7 ágyásművelő kesztyű 7-es méretű . Elsősorban ásáshoz, talajműveléshez ideális, különösen jó...

3.493 Ft
4.990 Ft
3.493 Ft

A ​ Wolf-Garten GH-U 10 univerzális védőkesztyű 10-es méretű . Felső légáteresztő réteggel ellátott, mely gátolja a kezek...

5.943 Ft
8.490 Ft
5.943 Ft

A ​ Wolf-Garten GH-U 8 univerzális védőkesztyű 8-as méretű . Felső légáteresztő réteggel ellátott, mely gátolja a kezek...

5.943 Ft
8.490 Ft
5.943 Ft
Oldal tetejére

Kert - további kategóriák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz