Azonosító: 11081

Gardena akkus fű és sövénynyíró olló készlet (8897-20)

31.390 Ft
939
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
939
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena akkus fű- és sövénynyíró olló ComfortCut készlet a kert mindenese. A két különböző kés ideális a fűszegély nyírásához, bukszusok formázásához, és cserjék, bokrok metszéséhez. A kések szerszám nélkül, akár pár másodperc biztonságosan cserélhetőek. A Comfort modellel a Gardena a könnyű használhatóságot tartja szem előtt. Az alkalmazástól függően a fogantyú szöge állítható, így kényelmesen és természetes illeszkedik az Ön kéztartásához. A készülék vágási szélessége 8 cm, vágási hossza 18 cm.

A nagy teljesítményű, lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a sövénynyíró akár 90 percig is üzemelhet, ami ~1400 m-re elegendő. A cserélhető minőségi kések precíziós élezésűek, tapadásgátló bevonattal. Az akkus fű- és bokornyíró olló egy akkumulátor töltőt és késvédőt is tartalmaz, a kések megfelelő és biztonságos tárolásához. A magasabb bokrok sem jelenthetnek gondot, kényelmes nyírásukhoz a bokornyíró teleszkópos nyéllel is felszerelhető.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Elektromos
  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 7.2 V
  • Vágási hossz: 18 cm
  • Súly (kg.): 1.115

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Kapcsolódó termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz