Azonosító: 07972

MTD SMART 38E elektromos fűnyíró 1400W (18AKIAS-600)

23.590 Ft
235
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
235
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az ​MTD SMART 38E elektromos fűnyíró 1400W-os teljesítményű eszköz, kis és közepes nagyságú gyepfelületekhez első osztályú. Egy tartós 230 V-os aszinkron elektromos motor működteti. Kis önsúlyának köszönhetően egyszerű kezelni és a nehezebben elérhető területekhez is könnyedén hozzáférhet, például szűk sarkokban. 40 literes fűgyűjtővel rendelkezik. Vágószélessége 38 cm. Kerekei átmérője 14 cm és 16 cm.

Az MTD elektromos fűnyíró hátsó deflektorral rendelkezik. A vágásmagasságot 3 opció közül választhatja ki, mely 20-60 mm-ig terjed és kézzel szabályozhat. Egyenes, lehajtható tolókara által könnyedén mozgathatja a gyepvágót, továbbá össze is hajthatja, így kevesebb helyet foglal és egyszerűbb a tárolása. Kábelrögzítővel is felszerelt. Mutatós, piros, műanyag házzal rendelkezik, súlya 14 kg. 
A csomagolás a mulcsozó készletet nem tartalmazza.  

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1400 W
  • Elektromos
  • Kerékméret: 140 mm, 160 mm
  • Vágás magasság: 20 – 60 mm
  • Fűgyűjtődoboz térfogata: 40 l
  • Súly (kg.): 14

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb kertápoló kisgépeket előállító vállalat. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az a kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
  • MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 
  • MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
  • MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében! Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek. 

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz