Azonosító: 03946

Campingaz 200-S kemping tűzhely (gázrezsó)

23.990 Ft
239
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
239
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Campingaz 200- S kemping tűzhely (gázrezsó) teljesítménye 2 x 2,1 kW. Xcelerate technológiája csökkenti a légellenállást, így a felére csökkentheti a főzési időt. PB-gáz palackkal tudja üzemeltetni ezt az asztali gázrezsót, melyet magával vihet piknikezések, kempingezések alkalmával is, mivel könnyedén elfér az autó csomagtartójában. 
A készülék 2 égővel rendelkezik és hagyományos gyújtással tudja működtetni. A kemping gáztűzhely szélessége 52 cm, hossza 36 cm, míg magassága csukott állapotban 12 cm. A gázfogyasztás értéke 2 x 155 g/óra, működési ideje 5 kg-os palack használata esetén 16,5 óra. A gázrezsó szükséges forrási ideje kültéren 20 perc. Összecsukható terelőlapjai, megvédik a lángot. A gázrezsó fedele festett kék acél.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 360 mm
  • Szélesség: 520 mm
  • Magasság: 120 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2 x 2, 1KW
  • Gázfogyasztás: 2 x 155 g/ h
  • Súly (kg.): 5.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

  • Tartozékok:

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz