Kemping gázpalackok és gázpartonok

Minőségi kemping gázpalackok, gázpatronok széles választékban! A PrimaNet online szakáruházban több száz termékkel segítünk, hogy a kemping is a lehető legjobban sikerüljön. Ebben a kategóriában turista gázpalackok, lakókocsi gázpalackok, kemping palackok és gázpatronok találhatók többféle méretben és kivitelben. Nézzen szét és válogasson igényei szerint gázpalack, gázpatron kínálatunkból.

Aki túrázni indul szívesen visz magával kempingpalackot, hiszen olcsó, kicsi a súlya és sokoldalúan használható. A turista gázpalack alkalmas étel melegítésére, vagy főzésre, de akár kisebb grillkészülék üzemeltetésére is. Ezen kívül alkalmas világításra, például gázlámpák működtetésére, de éjszakai horgászatok alkalmával is jó szolgálatot tesz.

A kemping gázpalackok között a 3 kilogrammos Príma Kemping gázpalack a legolcsóbb. Ezen kívül kapható 2 kilogrammos töltetsúlyú kemping PB gázpalack, de 5 kilogrammos is azoknak, akik hosszabb időre utaznak és nem szeretnének a cserével foglalkozni. A törvényi előírások miatt a turista gázpalackokat csak üres állapotban árusíthatjuk, a töltésről a cserepontokon gondoskodnak.

A legújabb – piros színű − turista gázpalackok palástjára egy QR-kódot nyomtattunk. Ha a felhasználó rendelkezik okostelefonnal, és beolvassa a kódot, a készülékén megjelenik a cserepontok elérhetősége, megközelítési módja, nyitva tartási ideje.


További hasznos tudnivalók a kemping palack és gázpatron rendeléshez:

A kemping gázpalackok, gázpatronok jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket. Rendelje házhoz a kempingezés alapfelszereléseit napokon belül, és élvezze hétvégente vagy nyaraláskor a természet közelségét, miközben a komfortról sem kell teljesen lemondania.

Amennyiben kérdése van, melyik gázpalack, gázpatron lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a kemping gázpalack, gázpatron árakat és leárazásokat, kemping eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kempingezést, szabad ég alatti kikapcsolódást kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg

A ​Providus PB-gáz patron 770 ml-es, 425 gramm töltettel. 7/16 szeleppel készült. Alkalmas Providus gázpatronnal működő kemping, hegesztő, forrasztó,...

3.990 Ft
3.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz