Azonosító: 03903

Campingaz Icetime 13 hűtőbox

8.090 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

Campingaz Icetime 13 hűtőbox ideális egy tökéletes utazáshoz, piknikhez vagy egynapos kiránduláshoz, mert könnyű és egyszerűen szállítható. A hűtőbox hatékony szigetelésű. Az ergonomikus fogantyúnak és a biztonsági zárnak köszönhetően megóv a véletlenszerű kinyílástól. A termék fedele tálcaként is jól funkcionálhat.
A Campingaz Icetime 13 hűtőbox Freez'Pack jégakkukkal hűthető, melyek meghosszabbítják a hűtő hatást. A jégakku több méretben is kapható, használat előtt mérettől függően 2-4 órával mélyhűtőbe kell helyezni. Étel, ital vagy gyógyszer hosszabb távú hűvösen tartására is alkalmas. Nem tartalmaz mérgező anyagot. Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 195 mm
  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 380 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 13 l
  • Egyéb adatok: Hűtési hatása: 17 óra Freez'Pack jégakkukkal /nem része a csomagnak/ (1 x M20 + 1 x M30, külön megvásárolható jégakkuk)
  • Súly (kg.): 1.46

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz