Nasikészítők

Minőségi nasikészítők széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle nasikészítő gép közül választhat popcorngéptől a vattacukor gépig. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint nasikészítő gép kínálatunkból.

Népszerű nasikészítők joghurtkészítő gépeink (többek között a népszerű Severin joghurtkészítő), fánk sütő és minifánk sütő, illetve palacsintasütő gépeink. Ezeken kívül a család és a gyerekek kedvence, a popcorn gépek, illetve a vattacukor gépek is megtalálhatók még e kategóriánk kínálatában.

A popcornkészítők többféle kivitelben elérhetők. Forrólevegős kukorica pattogtató gépeink zsírmentesen készítik el a legízletesebb pattogatott kukoricát, minden party és filmnézős este kötelező kellékét. A kukoricapattogatóban készült kukorica ízletesebb, egészségesebb és gyorsabban készen van, mint a mikrohullámú pattogatott kukorica. A forrólevegős kukorica pattogtatókban a kukoricaszemek egyenletesen melegszenek, ezért szinte tökéletes lesz az eredmény, minden szem kipattan. Kezlésük, szétszedésük és tisztításuk egyszerű, kisméretű, kompact design jellemző őket, így tárolásuk is könnyen megoldható. A popcorn készítő gépek ráadásul túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkeznek, így biztonságosak. Popcorn készítőinkben a pattogatott kukorica akár 2 percen belül elkészül, és utólag fűszerezhető ízlés szerint vajjal, sóval, cukorral és egyéb fűszerekkel. Asztali popcorn kocsi gépeink pedig igazi régimódi stílusú készülék, a születésnapi partik és különböző gyermekrendezvények sztárja!

Háztartási vattacukorkészítő kiskocsik és vattacukor gépek segítségével bármikor ehet a saját otthonában, saját készítésű és saját ízesítésű vattacukrot! Mini vattacukor gépeink használata nagyon egyszerű. A kristálycukrot a házi vattacukor gépbe dobva a vattacukor készítő felmelegíti a cukrot folyékony halmazállapotig. A folyékony cukor a gyors forgás hatására kirepül és már a levegőben megszilárdul, hogy leheletfinom vattacukor legyen belőle. Önnek más dolga nincs, mint egy kis pálcikával ügyesen felszedni az ízletes édességet. És ha otthon még ételfesték is van, vagy színes cukor, akkor jöhet a bátor kísérletezgetés: rózsaszín vattacukor, kék vattacukor, zöld vattacukor, piros vattacukor... Garantáltan a gyerekek kedvence lesz, szerezzen örömet vele családjának!

A nasikészítők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik nasikészítő gép lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a nasikészítő gép árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
Jelenleg nincs ilyen termék az áruházunkban.

Nézze meg AKCIÓS kínálatunkat vagy böngésszen népszerű termékeink között:

Termékek, amelyek érdekelhetik:

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz